Nidek

The art of eye care

Nidek tilbyder en bred vifte af udstyr beregnet til diagnosticering og behandling af retinale sygdomme. Nidek har som mål at tilbyde produkter af uovertruffen kvalitet, service og værdi.

Siden starten i 1971 har Nidek udvide grænserne for videnskab inden for oftalmologi. Deres hengivenhed til denne opgave, afspejles i forskning og udvikling af nye teknologier, såsom "optoelektronik" en teknologi som kombinere lys med elektricitet samt muligheden for kunstigt syn.

Med Nidek's arbejde på at kombinere optisk og elektronisk teknik, primært centreret omkring oftalmologi, er Nidek groft inddeles i 3 vigtige forretningsområder nemlig "Medical", "Optometry and Finishing" samt "Coating". MMC Optical's kærneområde og samarbejde med Nidek omhandler "Medical" hvor vi her igennem kan levere instrumenter af høj kvalitet til de danske øjenlæger.

Nidek har altid haft sin plads som en innovator i den oftalmologiske branche. Med over 1500 ansatte fordelt på over 10 lokationer i Japan samt kontorer i USA, Frankrig, Italien, Brasilien og Kina, er Nidek et brand som er velkendt og dokumenteret. Med en dedikeret serviceorganisation samt stort forskningspotentiale er MMC Optical glade for at kunne levere Nidek til de danske øjenlæger.

Få Nyheder og ny viden direkte på email

Brug for hjælp & rådgivning

Mandag - Torsdag fra kl. 8.00 - 16.00
Fredag fra kl. 8.00 - 15.00

+45 32 46 09 10

Skriv til os