om mmc

 

MMC Opticals historie

For snart 40 år siden startede MMC Optical under ledelse af Optometrist Mogens Mathisson med at sælge udstyr til danske brilleforretninger.

Sidenhen er virksomheden vokset og har udviklet sig til også at handle med specialudstyr til danske øjenlæger samt forbrugsartikler til private forbrugere med syns problemer.

I de første år var MMC pioner på markedet med indførelsen af højteknologiske maskiner, synsmåleudstyr samt specialværktøj til landets optikere. Virksomheden startede lidt senere med at importere et større udbud af moderne brillestel og brilleglas som fandt vej til den voksende gruppe af modebevidste forbrugere i 70erne.

I dag er MMC Optical A/S stadig at betegne som pioner med en bred vifte af højteknologisk udstyr og kvalitetsprodukter. Virksomheden har nu også fokus på at udvikle sin ekspertise indenfor god kvalitetsindretning af undersøgelses- og operationsklinikker blandt øjenlæger og optikere.

Virksomheden er stolt over, at de mest anerkendte globale udviklere og producenter af kvalitetsudstyr til synsindustrien har valgt MMC Optical som sin samarbejdspartner i Danmark. 

Teamet bag virksomheden indgår således hvert år i krævende certificeringsprocesser og udfordrende uddannelser for til stadighed at kunne leve op til de internationale krav til kvalitetssikring af udstyr og service til Sundhedsvæsnet i EU. Yderligere arbejder organisationen hver dag frem mod at kunne efterleve et ganske omfattende kvalitetssikringsprogram som er specifikt designet til det danske marked

Få Nyheder og ny viden direkte på email

Brug for hjælp & rådgivning

Mandag - Torsdag fra kl. 8.00 - 16.00
Fredag fra kl. 8.00 - 15.00

+45 32 46 09 10

Skriv til os