Tonometer Prismer

Goldmann tonometer prismer er fremstillet ved Haag-Streit i en proces, der har været finjusteret over årene. Erfaring, professionel udførelse og intensiv kvalitetskontrol sikrer maksimal præcision for denne vigtige del af et diagnostisk instrument, der er blevet den gyldne standard for IOP måling.

Goldmann måling prismer udmærker sig ved deres optiske og mekaniske ydeevne, der giver mulighed for hurtige og pålidelige målinger i den daglige praksis. De er stort set håndlavede af erfarne medarbejdere og kontrolleres for små tolerancer i vægt, optisk kvalitet, holdbarhed og for ensartede måleresultater. De kan desinficeres med kommercielt tilgængelige desinfektionsmidler.
Haag-Streit tilbyder "Desinset" som et nyttigt værktøj til desinfektion og opbevaring. Hvis de behandles korrekt og håndteres med en vis forsigtighed, vil de vare lang tid og give præcisionsresultater til mange patienter, hvilket gør det til en god investering.
Ring til MMC Optical for at hører mere om "Desinset". eller læs mere om Tonosafe engangs prismer herunder.

Tonosafe er en engangs måling prisme for alle Goldmann applanation Tonometers såsom AT 900 og AT 900 D, samt Perkins Tonometer. Tonosafe engangs prismer er en bekvem og effektiv metode til at reducere risikoen for krydsinfektion mellem patienterne.
Tonosafe er specielt designet til brug med Goldmann applanation Tonometers som Tonosafe prisme og har samme dimensioner som den oprindelige Goldmann prisme, så datagrundlaget er sammenlignligt.
Med Tonosafe er der ikke behov for at desinficere prismerne efter hver patient. Du skal blot smide den væk efter hver brug.
Ring til MMC Optical for at hører mere om Tonosafe engangs prismer.

LÆS MERE PÅ ->

http://www.haag-streit.com/products/tonometry/tonometer-prisms.html

prismer