Instrumenter

Vi er et team af 4 service teknikere, der udfører service, eftersyn og vedligehold på alle instrumenter leveret gennem MMC Optical A/S.
 
Vi er certificeret fra de leverandører vi repræsenterer i Danmark og holder vores viden opdateret, så vi kan levere den bedst mulige tekniske service og rådgivning.
Vi har de special værktøj produkterne behøver og de særlige kalibrerings-redskaber, der er et krav for at sikre maximal præcision og funktion.
 
I service-teamet er vi sub-specialiseret, så vi såvel kan dække hele produkt-sortimentet generelt, men også trække på specialviden i teamet på de respektive produkter.
 
Vi dækker hele Danmark og kører gerne ud til kunden. I første omgang vil vi forsøge at afhjælpe problemet pr. telefon eller adgang elektronisk til udstyret, der volder problemer – det er det billigste for kunden, hvis det kan lade sig gøre.
 
Vil du i kontakt med Teknisk service:
Telefon: 3246 0910
Mail: mmc@mmcoptical.dk
 
 
Udstyrs-tjek:
 
Vi kan tilbyde gennemgang, smøring, kalibrering og eftersyn af dit udstyr med aftalt mellemrum. Mange har som fast rutine en årlig gennemgang ved MMC teknisk service af deres klinikudstyr. 
 
Vi giver gerne en fast pris for tilsvarende i din klinik.
 
 
Hvorfor udstyrstjek:
 
FOREBYG NEDBRUD, FEJL OG DRIFTSSTOP
Med et servicetjek fra MMC, sikrer du optimal funktion og forebygger fejl, driftsstop og nedbrud af dit udstyr i klinikken bedst muligt. Aflysninger af undersøgelser er både frustrerende og dyre.
På din klinik udfører vi:
• Kalibrering, funktionstest og eftersyn af udstyr
• Kontrol af mekaniske og elektriske dele
• Vurdering af behov for vedligehold eller forebyggende reparation
 
DOKUMENTATION OG RÅDGIVNING
Som afslutning på servicetjek’et modtager du rapport for hvert instrument.
Her fremgår information om instrumentets tilstand, forventet rest-levetid samt 
anbefalinger til optimalt udskiftningstidspunkt.
 
LAV EN AFTALE OG FÅ FORDELE
Du opnår rabat på prisen og reservedel, hvis du har aftale om ”Servicetjek”.