IT

Vi kan tilbyde specialiseret IT-service på alle instrumenter leveret gennem MMC Optical A/S.

Vi er certificeret fra de leverandører vi repræsenterer i Danmark og har de licenser og rettigheder, det kræver at sikre velfungerende og driftssikkert IT hos vores kunder/brugerne af instrumenterne.

I service-teamet er vi sub-specialiseret, så vi såvel kan dække hele produkt-sortimentets IT-vifte generelt, men også trække på specialviden i teamet på de respektive produkters IT.

Vi dækker hele Danmark og kører gerne ud til kunden. I første omgang kan vi ofte klarere tingene ”remote” ved telefon eller adgang elektronisk til udstyret, der volder problemer – det er det billigste for kunden, hvis det kan lade sig gøre.

Vil du i kontakt med Teknisk service:

Telefon:         3246 0910

Mail:               mmc@mmcoptical.dk

 

IT-servicepakke med database-optimering og GDPR-sikring

MMC tilbyder en IT-servicepakke, hvor du opnår såvel optimering af den stadig stigende mængde af patientdata du samler i dine databaser-programmer, MMC har leveret. Derudover sikrer du dig samtidig en praksis for sletning af journaler, der ikke længere behøver opbevaring.

Databaseopdateringen indeholder en ”parkering” af ”sovende data”, der skal opbevares, men som kun i særlige tilfælde skal være tilgængelige. Ved denne parkering kan man samtidig undlade daglig back-up af disse og i stedet sikre back-up på anden og billigere måde.

 

IT-servicepakken vil i de fleste tilfælde medføre en besparelse og ikke en udgift.

Lavere back-up udgift
De fleste betaler back-up afhængig af data-mængde. Ved data-base optimeringen kan du nedbringe omfanget af data til daglig back-up kan det typisk give en besparelse.

Undgå at løbe tør for plads, så du skal tilkøbe
”Hvis garagen er fyldt, så kan man enten udbygge den til eller få det smidt ud, der aldrig bruges”…
Ved at få optimeret dine dataopbevaring opnår du en kan du undgå at tilkøbe yderligere data-lagringsplads på din server eller, af pladsgrunde, skulle købe ny, hvilket medfører anseelig besparelse

Lav en aftale og få fordele
For en beskeden udgift, hvis overhovedet får klinikken større drifts- og persondata-sikkerhed for din IT.