Om os

MMC Optical A/S

MMC Optical er stiftet i 1975 og ejes af Bo Andersen. Vi er en af Danmarks største leverandører af medicinsk udstyr og forbrugsartikler til dansk oftalmologi og optik.

MMC er alene aktive i Danmark og Island, hvor i alt 9 passionerede og fagligt orienteret medarbejdere ledes af Bo Andersen, der har været i MMC siden 1992.

Bo har arbejdet indenfor optik- og øjenlæge-branchen siden 1992. MMC-teamet har over 125 års sammenlagt erfaring og sætter en ære i, at vi til stadighed har styr på kompetencerne og den viden, der er så vigtig for de faggrupper, vi betjener.

Innovative og i forreste række
MMC er præget af et stadigt ønske om at være innovativ og i forreste række med nye tiltag. Du kan derfor med fordel tale med os, hvis du vil høre om nye muligheder.

MMC har et komplet produktprogram, hvor vi har et bredt udvalg af førende produkter til forundersøgelse, klinik, Indretning, Operation, skyllerum samt forbrugsvarer. Derudover leverer vi teknisk service på højeste niveau. Serviceorganisationen i MMC består af 4 dygtige og erfarne tekniker.

Reglerne
Vi efterlever gældende regelsæt generelt og har kvalitetssystemet på plads, så vi til fulde også efterlever de skærpede krav og certificeringsprocesser der blev indført maj 2021 for medicinsk udstyr (MDR).

Du kan se vores vores certifikater her:

Dansk:

English: